CONCLUSIONS

En resum, aquest projecte tractava sobre crear una pàgina web exclusivament sobre les 4 revolucions industrials. Després de realitzar diferents activitats com:

  • Buscar informació sobre els quatre tipus de revolucions
  • Entrevistar els nostres avis

Ho hem ajuntat tot creant aquesta web.

RESPOSTA HIPÒTESI:

Responent la nostre hipòtesi del principi. Òbviament podem veure una millora, no només de la tecnologia, sinó també de la qualitat de vida que teníem.

Ara, per exemple, podem estar estudiant fins a estar ben formats en un àmbit. Abans, només contàvem amb una educació bàsica i s’havien de posar a treballar des de molt joves.

En lo referent a la tecnologia. Ara, comptem amb una estil de vida més còmode, ja que, podem ajudar-nos de la tecnologia. Podem escoltar les noticies o veure programes des de una tele o una ràdio. Abans no comptaven amb aquestes ajudes.

QUÈ ENS HA SEMBLAT AQUEST PROJECTE?

Aquest, has sigut un projecte interesant, perquè hem pogut preguntar a gent que ha viscut en aquella època quines coses han millorar i hem pogut saber la seva perspectiva. També ha estat bé saber sobre un fet, que ara en la era digital, ens ha marcat tant.

Però si es veritat que podrien haver-hi alguns aspectes de millora:

  • Triar una mètode de fer la pàgina més senzill (google sites….)
  • La distribució del temps (no deixar tant temps per acabar activitats i després no tenir temps de fer-ne una altre)
  • Aprendre a escriure i redactar millor textos (potser fer una classe sobre com redactar un text perquè la gent no copi i enganxi)

Però tot i es dificultats estem bastant contents del resultat del projecte.

DAVID, EN TEORIA HAVIEM FET UNES ENTREVISTES VISUALMENT MÉS ATRACITVES PERO COM QUE LA WEB ÉS UNA MERDA AMB MAJUSCULES ÉS EL QUE TENIM. TAMBÉ EL NO SABER COM FUNCIONA LA WEB NO HA AJUDAT.

POSENS LA NOTA QUE VULGUIS PERQUÈ LA VERITAT JA NO ENS IMPORTA, I COM QUE SEGURAMENT SUSPENEM, TAMPOC ENS HI HEM CURRAT GAIRE PER DESPRÉS TORNAR-HO A FER I QUE ES TORNÉS A BORRAR. A PART AMB DEU MINUTS QUE EN QUEDAVEM NO HEM POGUT FER GAIRE.

CORDIALMENT.

GRUP SCHNITZEL